Blackmagic Atem Mini Pro


De ATEM Mini Pro is een uiterst compacte vierkanaals live video-switcher met ongekend veel mogelijkheden. Naast switchen tussen vier videokanalen en zes stereo geluidskanalen, is het mogelijk om graphics zoals logo’s en titels en speciale effecten zoals chroma key toe te passen. Daarnaast heeft de ATEM Mini pro een multifunctionele HDMI-video uitgang die onder andere dienst kan doen als uitgebreide MultiView.

Behringer X32 Producer


De Behringer X32 Producer is de perfecte digitale mixer voor professionele studio-omgevingen maar ook project- en home-studio’s. De behuizing is een stuk compacter dan bij de X32, wat een opoffering van 8 faders betekent. Wat blijft, is het enorme mixpotentieel van de X32.

Rode M2 Microfoons met PSA1


De combi van microfoon en arm wordt regelmatig ingezet voor podcast en radio opnames. In totaal hebben we vier van deze combi’s beschikbaar.

Remote Podcast Sets


Speciaal voor podcast opnames op afstand hebben we set’s beschikbaar die per post naar de spreker toe gestuurd kunnen worden. Deze set bevat een microfoon op een tafelstatief, een koptelefoon en een interface om de apparatuur aan te sluiten op een laptop. Optioneel kan er ook een goede webcam met de set meegestuurd worden.

Rode Wireless Go met LAV


De Rode Wireless Go is een ultra compacte draadloze zender/ontvanger én microfoon in één. Deze makkelijke clip-on microfoon heeft een uitstekende condensor capsule ingebouwd in de zender. Hierdoor kunt u zeer gemakkelijk audio opnemen voor films, presentaties, journalistiek of vlogs.

Twee Beeldschermen op Beugel


Set van twee Philips 24″ beeldschermen op een verstelbare tafelbeugel. Ideaal als afkijk voor de Blackmagic Atem Mini Pro of als uitbreiding van een laptop.

Audio & Videokabels


Voor alle apparatuur hebben we een assortiment aan kabels beschikbaar, van XLR tot SDI. We denken graag mee om er voor te zorgen dat je de juiste apparatuur hebt om de klus te klaren.

  
Alec Meijerink Producties - KvK-nummer 60086831

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!