Over Mij

Hey! De naam is Alec Meijerink, producent. Zo’n over mij-pagina vind ik best bijzonder, want als producent ben je eigenlijk weinig met jezelf bezig, maar vooral met anderen. Zie mij als die manus-van-alles die als eerste op de set komt, zorgt dat iedereen alles heeft wat hij of zij nodig heeft, en als laatste weer weggaat.

Of beter gezegd: ik creëer graag de ruimte om andere mensen in hun kracht te zetten, zodat zij kunnen doen waar ze goed in zijn. Want het succes van anderen, dat is hetgeen waar ik het meeste voldoening uit haal.

Mijn Ervaring

Al sinds jongs af aan word ik blij van alles wat met media of creatie te maken heeft. Op het Technasium begon ik al met het bouwen van websites voor opdrachtgevers. Maar later ontdekte ik dat ik het schieten van foto’s én ook het opnemen van video’s ontzettend leuk vond om te doen. Tijdens de nadagen van mijn studie Communicatie & Multimedia Design kwam hier ook nog het produceren van podcasts bij.

Licht, geluid, techniek: als producent vind ik het ontzettend belangrijk om zelf ook elk facet in de vingers te hebben. Want alleen dan kun je anderen volledig in hun kracht zetten. Ik heb onder andere gave projecten mogen faciliteren voor Brain Fuel, Dutch Design Week, Bevrijdingsfestival Friesland, Welcome to the Village, de Fryske Nasjonale Partij (FNP) en TEDx Fryslân.

Je kunt me onder andere inhuren voor

Montage & Installatie

Ik help je bij het installeren of het uitbreiden van je technische installatie. In mijn bus heb alle gereedschappen om elke montageklus en installatie klus mee te klaren. Ook voor de kleine klusjes als een extra wandcontact ben je bij mij aan het juiste adres.

Films

Met mijn jarenlange ervaring op het gebied van camera- en filmproducties, neem ik graag alle touwtjes uit handen bij het realiseren van een film. Ik zorg voor de juiste locaties, crew, planning en al het andere dat opnames zo mogelijk te laat verlopen.

Evenementen

Zet je een evenement op? Ik help je graag met de geluid- en beeldproducties, om jouw evenement vanuit alle kanten uit te lichten. Vanaf de plattegrond tot de plaatsing van (en opnames met) camera’s op de dag zelf.

Podcasts

Van het opzetten van een nieuwe show tot het leveren en optimaliseren van de apparatuur; ik kan je helpen in alle facetten van een podcastproductie. Daarnaast denk ik graag met je mee over het verzorgen van een juiste dynamiek tussen sprekers en het creëren van de optimale setting.

  
Alec Meijerink Producties - KvK-nummer 60086831

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!